onsdag 23. mai 2012

Maratonuke

Forrige uke kan kort oppsummeres i hvor mange kaker jeg laget. Først til minstens bursdag, så kaker til verdens beste svigers som kom på et etterlenget besøk og så til den eldste sin konfirmasjon.


Mandagen startet med å lage denne fotballkaken til 7 åringen.
Har aldri laget en slik kake før så jeg er bittelitt stolt. Det var ikke vanskelig, men det sier vi ikke til noen. Det er en vel bevart hemmlighet mellom meg og Cacas.


Tirsdagen fortsatte med å fikse til 7 åringen. Piratmuffinser er et must. Pirater og fotballer hører sammen, sant? Dagen fortsatte med pølsekoking, film, godis og til sist rydding etter 12 stykker. De 4 andre guttaboys ble "glemt" inne på et rom. De hadde det utrolig fælt
med sine datamaskiner, brus og kakestykker.....hihi...
Onsdagen fortsatte med rullekakebaking til verdens beste svigerforeldre. Den glemte jeg å ta bilde av. Så dumt, men jeg kan beskrive den til deg. Rullekake med bringebær inni, masse sukker utenpå. Skjært opp i passe stykker, krem og jordbær oppå. You see it?

Torsdagen kom og gikk. 
Sivertsen rister på hodet å lurer på om vi virkelig trenger alle disse skoene. Han er glad han er hund for en gangs skyld. Det er 17 mai og han kan bare ligge å slumre mens matmor og far er ute å vifter med flagg......og bruker alle pengene på gassballonger ;-)
Det ble ingen kake som jeg har bakt i dag, men lapskaus og gele ble det iallefall. 

 
Fredagen da kom den skikkelige testen. Basketkaken skulle lages til konfirmanten og det i skjul. Måtte ha hjelp fra han som skal konfirmeres til neste år for å tegne hvordan en basketbane ser ut. (Jadda jeg har vært på basketkamper opp og ned i mente, men husker man hvordan det ser ut på banen?) Iallefall resultatet ble slik. Ballen ble rund, fargen på ballen ble sånn nogenlunde bra og smørkremen ganske god. (Takk til Cacas nok en gang.) Det var ikke vanskelig denne gangen heller, jeg ble fornøyd og det tror jeg konfirmanten ble også. Hadde til og med navnet på hans favorittlag oppå ballen. Verdens beste som står i litt i skyggen der bak, er også mitt verk.
 
Lørdagen og søndagen bestod av spising, spising og atter spising.
 
Neste uke-------> Jogging, jogging og atter jogging. Ups, det vil si denne uken....ja, ja en joggetur der jeg forbrente 290 kcal, det vil vel si ca 1 kakestykke. One down.....
Godt at det er 1 år til neste gang.
 

2 kommentarer:

  1. Gu kor fine kake du har laga!!!!!!!! Kjempefine :D

    SvarSlett
  2. No skjønne eg koffer eg omtrent ikke har sedd snurten av deg på aldri så lenge, -og eg savne deg! Fantastisk fine kake du har laga. Eg har stådd mer enn én natt og laga alt fra tog, dinosaura og hesta til prinsesseslott og bamsa. Stor suksess i d dem blir "avduka", men d blir sjelden spist mye av dem...

    SvarSlett