søndag 31. januar 2010

Mitt vingespenn

Man lærer mye rart når man holder på med håndarbeid. Jeg holder på å strikke Kællingesjal (Link fra Ravelry, må være medlem der for å får denne opp: http://www.ravelry.com/patterns/library/kllingesjal-1897danskgenstrikning-fra-vendsyssel-museum# )
Denne kanten som jeg har begynt på skal være nederst på sjalet, og en side skulle være like lang som mitt vingespenn, ja så da måtte jeg jo finne ut hvor lang jeg var fra fingertupp til fingertupp. Å jeg var 158 cm, så dersom jeg strekker ut hendene så er jeg like "bred" som jeg er lang! Jaja....det er symmetri i menneskekroppen. Nå vet jeg ikke om det blir symmetri på dette sjalet, jeg ser at jeg plages litt med å få spissene pene. Nuvel, jeg har jo noen cm å øve på å få de pene på ;-) Har kanskje strikket 50 cm til nå. Morsom blir det iallefall å få en kopi av et sjal som de brukte i 1897(?)

2 kommentarer:

 1. Hei på deg!
  Takk for besøk på bloggen min........alltid kjekt når nokon "nye" òg stikk innom.
  Fin vovs du har.........og apropos det du skriv om løpetid:
  Du kan tru det er "sirkus" her i huset i dei periodane, med to tisper og ein hann.
  Sidan me bur på gard går hundane fritt ute.....men det akurat det å hugse på...kven er ute...kven er inne...og so møtest dei i døra, då......og ein må vera streng for å få dei til å "adlyde ordre".
  Teddy er kjempeflink gjetarhund, medan Lussi som er dottera, eig ikkje dei eigenskapane i det heile teke.
  Difor har me kjøpt Tinka, som ser ut til å bli dyktig gjetar.
  Dette vart visst reine "avhandlinga"....
  Ha det so bra!

  SvarSlett
 2. Lykke til. Du ser luftig og deilig ut

  SvarSlett