onsdag 25. november 2009

Inspiration S02

I slutten av august var jeg på Storsteinnes å kjøpte masse stoff og litt garn. Jeg forelsket meg totalt i et mønster fra Schachenmayr. De hadde ikke mønsteret inne men jeg tok sjansen å kjøpte garn fordi de på Stoff og ide trodde at de hadde det her i byen.
Men jeg har gått nå i mange mnd å hørt om de har fått mønsteret, men hver gang så har de ikke fått det, enda de hadde bestilt det. Så jeg var nær med å gi opp, før jeg ringte til Stoff og Ide. En meget hyggelig dame tok i mot min bestilling, sa at de hadde bestilt det og skulle sende melding når de hadde fått det inn. Det gikk ikke mange dagene før jeg fikk melding hos dem om at nå var garn og mønster på vei! HURRA!!! Tenk at man kan bli så glad av å få tak i garn og mønster?
Denne halsen holder jeg på å strikke.

Se så vakkert det blir, men det er tynt garn og tynne pinner. Garnet heter Rheuma Thermal Wolle (100% ny ull). Mykt og godt er det i allefall.

Denne lekre tunikaen skal jeg også strikke om litt. Skal bare lese til eksamen først.....

4 kommentarer:

 1. Så flott hals, superfint mønster!

  SvarSlett
 2. det er flotte saker, lykke til med eksamen :)
  Hjoerdis

  SvarSlett
 3. Kjære følger. Jeg synes det er veldig hyggelig at du vil følge bloggen min. Jeg takker for et hyggelig bloggår og ønkser deg et riktig Godt Nytt År.
  Ønkser deg også en hyggelig nyttårskveld. Gleder meg til neste BLOGG år.

  Klem fra Grethe

  SvarSlett
 4. Flott mønsterstrikk. Blir nok flott når det blir ferdig

  SvarSlett