onsdag 4. februar 2009

Afrika stoff

En av mine beste venninner har vært på rundreise i verden (....hehe verden), iallefall mange land bl.a Africa. Her hadde hun funnet en "stoffbutikk". De ble visstnok drevet i privathus og man måtte vite om de. Hun fikk hjelp av sin venninne i Afrika. Disse to stoffene er skikkelig afrikansk, fra Zimbabwe...tror jeg det var.
Dyrene i Afrika og alt de har å gjøre....
Dette er ferdig oppkuttede lapper. Hun ble advart om at de kom til å farge av og jeg kan garantere at de farget av. Vannet var skikkelig blått selv etter mange skyllinger. Det er 24 forskjellige lapper, jeg lurer på hva jeg skal gjøre med? Mulig at jeg ikke bør sy de sammen med hvite stoffer....
Ellers så har jeg fått svar på eksamen i dag og jeg er storfornøyd! Trodde ikke mine egne øyner når jeg leste resultatet. Det blir feriring i dag, først i quiltelaget og senere i kveld med min kjæreste!! Så alle skjønner vel hva jeg er takknemlig for denne uken ;-)

1 kommentar:

  1. Gratulerer med resultatet, må være bra siden du er fornøyd. Snill venninne du har som har bært stoffer helt fra afrika :-)

    SvarSlett