torsdag 8. januar 2009

Gaver til mine kjære

Jeg laget dette teppet til min mamma. Det er sydd av japanske stoffer, jeg lurer på om jeg kjøpte det på Kathrines Quiltestue for en stund siden..... Mønsteret heter Snapshots, som finnes i boken Happy Hour, Atkinson Designs. Min mor ble iallefall fornøyd og lurte på om jeg hadde sydd inn sovepulver, thihii...
Dette teppet ble gitt til mitt lille tantebarn. Jeg håper at hun kommer til å leke med det, ta med ut på turer og bare kose seg med det! Mønsteret heter Fairyland. og er laget av Natalie Bird.

Det var morsomt å sy, men det tok sin tid. Disse to teppene har jeg quiltet selv, det var litt vanskelig, plassmessig altså. Men det gikk og jeg er ganske stolt av disse to.


Seks spisebrikker fikk min tante og onkel. Mye arbeid i disse. Jeg startet opp på disse sommeren 2007...hehe jeg har selvsagt ikke brukt så lang tid på dem....gosh, da hadde jeg vært treg å sy.....knis... Det er egentlig veggbilder, men jeg syntes de passet bedre som spisebrikker. Det er Laila Ukkelberg som har laget mønstret.


Sist men overhode ikke minst så fikk guttaboys dette basketbildet hos meg. Hehe, dette startet jeg på sist jul(....hmmm har jeg mange UFOer eller?) og da spurte jeg guttaboys om de ville ha noe hjemmelaget eller noe kjøpt til jul. Jeg ble helt satt ut for jeg hadde trodd at de kom til å si at de ville ha kjøpte gaver (det ville jeg ha sagt om min mor eller far hadde spurt....), men de sa at de ville ha litt av hvert. Så jeg tok sjangsen på at de ville ha litt hjemmelaget dette året også. De ble glad, tror jeg. Mønstret heter Basketgutter og er laget av Nancy Eriksen.
5 kommentarer:

 1. Så flotte tepper du har sydd. Har teppet Fairyland på lista mi, men det skyves stadig ut i tid.... Likte veeldig godt det øverste teppet, enkelt men stilfullt. Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 2. Bøyer meg i støvet over produksjon og ferdigstillelse. Nydelig tepper og bilder! Du er snill du!

  SvarSlett
 3. Så flotte gaver du har gitt bort til jul! Håper alle mottakerne vet å sette pris på dem. Flott at du klarte quiltingen sjøl. Likte godt teppet til mor og særlig eventyrteppet.

  SvarSlett
 4. Så flotte julegaver du har laget , er kjempeimponert .

  SvarSlett
 5. De der spisebrikkene var jo bare fantastisk fine!!!!! Det er forrøvrig teppene dine også! Du e så flink!

  SvarSlett