tirsdag 26. januar 2010

Sløv start?

Jeg og Sivertsen er litt sløv i bloggestarten vår. Han er "mollefonken" (på godt norsk lei seg) for at han ikke får lov til det han egentlig aller helst vil. Kjæresten sin vovve har løpetid....need I say more? Så i disse tider har han vært mildt sagt kokko, ikke spist eller hatt tid til å tisse når han er ute. Å inne, ja da vandrer han hvileløst rundt. Han henter en sokk å kommer til mor med den, men det er likssom ikke så morsomt. Kalles det kjærlighetssorg på voffespråket eller? Nok om hundelivet her i huset....

Mitt kjære søskenbarn hadde bursdag for noen dager siden og da ble hun mottaker av halsen som jeg har strikket på en stund. Fordi hun skal snart reise til varmere strøk så tenkte jeg at en strikket hals er midt i blinken for henne ;-) Gråfargen på det nederste bilde er nærmest virkeligheten.

Den skulle være godt over 50 cm, men jeg kortet den ned til ca 40 cm. Nede på endene har jeg heklet picotkant. Den var ganske morsom å strikke, enkelt mønster, men jeg tror det går en stund til jeg strikker en til. Tynne pinner og tynt garn.

2 kommentarer:

 1. fin hals du har laget :) katta mi har vært inne over en uke nå pga slossing. de dyra de dyra. Jeg gleder meg max til mars og strikkepakke :) Blir ikke så mye tid til studiene da ;)

  SvarSlett
 2. for en fin hals! men e enig tynne pinna og garn e no hærk :P
  stakkars sivert da.. e ikje så greit å være vonbråtn ;)

  hehe:) ja eg satt å vurderte om eg sku strikke den i str 4 år :P den i 6mnd va så trang i arman at arman sto nesten rett ut :P
  vil ha en uglegenser? :)

  SvarSlett