onsdag 26. august 2009

Morskjærlighet

Så ble denne løperen ferdig, startet på den når jeg var i Oslo og ventet på Sivert sin operasjon. Mønster og kit er kjøpt på Stoff og ide på Storsteinnes. Husker ikke når jeg kjøpte det, men det har ligget i prosjektskuffen min en stund. Mønsteret heter Morskjærlighet og er designet av AnnAKa.

Jeg liker å frihåndsquilte rundt applikasjonene og her synes jeg at det ble riktig fint. Uglene fikk likssom noen buster på ørene, av og til er man heldig..
Jeg har en tendens til å starte på nye prosjekter uten at de gamle er ferdig. Etter som jeg skjønner er dette en ikke uvanlig "lidelse" hos hobbydamer. Men nå har jeg kommet fram til at jeg skal ferdigstille alle syprosjekter før jeg starter på nye!
He, he mens jeg gikk å funderte på at jeg burde/skulle ta denne avgjørelsen så startet jeg på tre nye prosjekt. Hmm...kanskje jeg rett og slett ikke kan kureres? Ja, ja tiden vil vise :-)

2 kommentarer:

  1. Så flott den ble. Det minner meg om at jeg også har denne kiten liggende i en skuff. Den er ikke påbegynt her hos meg, men nå har jeg jo mye "fritid" så kanskje jeg får det til allikevel?

    Så flott at det går bra med Sivert-gutten. Det er alltid leit når dyrene har det fælt, en vet nesten ikke hva en skal gjøre.

    Ha ei riktig fin helg.

    SvarSlett